My best blog 1216leer om te genieten door een massage

Rated: , 0 Comments
Total hits: 17
Posted on: 11/29/18

Waarom kiezen http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection®ion=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/massage Maastricht voor een massage?

q_90/file.jpg

Door het kneden en wrijven van de handen of door het uitoefenen van druk doormiddel van warme basalt stenen, kruidenstempels of jadestenen (Guasha). krijgt het lichaam de ontspanning. Afhankelijk van het soort behandeling maakt men gebruik van massageolie, melk massage Maastricht of naturel (zoals bindweefsel massage). Ook gebruik ik niet alleen mijn sterke handen en ontspannend gevende vingers, maar ook mijn ellebogen en onderarmen dit hangt af van welke massage dat wordt gegeven en hoe diep ik wil gaan. Massage is ook als je jezelf over je knie wrijft als je ergens tegen aan gelopen bent.. Dat doe je automatisch en je neemt de ergste stress weg de lijden die het ongelukje heeft aangebracht. Het is ook het aanhalen over het hoofdje van een kind als het onthutst is. Het liefkozen neemt voldoende spanning weg. Het zelf genezende vermogen van de benen middels van wrijving. Dit komt omdat terwijl jij van de massage geniet, de brein endorfine (het gelukshormoon) en oxytocine (het knuffelhormoon) aan het maken is.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Most Popular

leer om te genieten door een massage
Waarom kiezen http://query.nytimes.com/search/sitesearch/?action=click&contentCollection®ion=TopBar&WT.nav=searchWidget&module=SearchSubmit&pgtype=Homepage#/massage Maastricht voor een massage?Door het kneden en wrijven van de handen of door het uitoefenen van druk ... ...
Login


Username:
Password:

forgotten password?